Pegasus gaat uit
van
de kracht
van het individu

Studie en loopbaan

Na haar HBO-V diploma (Utrecht) studeerde Mieke van Dommelen pedagogiek jeugdstudies aan de Universiteit van Utrecht en volgde zij de Top Class aan de Erasmusuniversiteit. Haar loopbaan startte bij Centrum Maliebaan (verslavingspsychiatrie) als verpleegkundige van het methadonbehandelteam. Daarna zette zij hulpverlening aan prostituees op voor de gemeente Utrecht. Bij Centrum Maliebaan ontwikkelde zij zich van beleidsmedewerker tot rechterhand van de voorzitter Raad van Bestuur. Ook adviseerde zij de wethouder van stad Utrecht over de opzet van een belangenvereniging voor harddruggebruikers.

Bij GGz-organisatie Altrecht (www.altrecht.nl) werkte zij eerst als algemeen manager en ontwikkelde zich tot directeur. Haar afdeling verwierf een zelfstandige positie en werd een maatschappelijke onderneming met zowel een leer-werk als een re-integratiebedrijf (www.altrechttalent.nl).

Mieke van Dommelen is oprichter van Stichting 3eWeg (www.3eweg.nl).

Nevenfuncties
Mieke van Dommelen heeft ruime ervaring als bestuurslid van maatschappelijke organisaties. Ook begeleidde zij fusietrajecten. Kijk voor actuele nevenfuncties op LinkedIn.

 

Bekijk het profiel van Mieke van Dommelen op LinkedIn Volg MiekevDommelen op Twitter

 


 

 

 

 

 
Tolakkerweg 37 • 3739 JG Hollandsche Rading • M 06-22389750 • info@pegasus-advies.nl